آشنایی با چالش ها و مشکلات تولید میوه خشک (علت ورشکستگی)
همانطور که می دانید شروع کار تمام فعالیت ها با چالش ها و مشکلات بسیاری روبرو است که با دانش کافی می توانید این مسیر را راحت تر طی کنید.
جهت سهولت در امر پاسخگویی به شما بازدیدکنندگان گرامی، با راه اندازی پشتیبانی آنلاین، پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.
هرگونه سوال در خصوص محصولات، قیمت، خرید جزئی و عمده و... را در واتساپ از همکاران ما بپرسید.
همانطور که می دانید شروع کار تمام فعالیت ها با چالش ها و مشکلات بسیاری روبرو است که با دانش کافی می توانید این مسیر را راحت تر طی کنید.
راه اندازی کسب و کار تولید و داشتن قیمت میوه خشک مناسب شاید ساده به نظر آید، اما قطعا دارای سختی ها و مخاطرات بسیاری است که باید قبل از شروع به کار آگاهی داشته باشید. از جمله مشکلات تولید میوه خشک تامین مواد اولیه با کیفیت، نگهداری و حمل و نقل، مشکلات دستگاه خشک کن میوه، اطلاع از حجم انبار و رعایت کامل اصول بهداشتی است.
در تولید میوه خشک مشکلات و چالش هایی است که به آن ها اشاره می شود
یکی از مشکلات اساسی در تولید میوه خشک، پیدا کردن افراد و تامین کننده های وفادار است. باید به دنبال افرادی باشید که با کم ترین قیمت بهترین خدمات را ارائه دهند. میوه هایی که برای خشک کردن انتخاب می کنید باید تازه و با کیفیت باشد. پیدا کردن تامین کننده قابل اعتماد کمی دشوار است و باید زمان و انرژی زیادی گذاشته شود. تامین کننده باید مجوزات لارم برای فروش میوه را دریافت کرده باشد.
فرایند نگهداری میوه خشک یکی دیگر از مشکلات تولید میوه خشک است. همانطور که اطلاع دارید میوه در صورت بیرون ماندن از یخچال به سرعت خراب می شود. پس برای نگهداری از میوه ها نیاز به یخچال یا محفظه هایی است تا میوه درون ان قرار گیرد و خراب نشود. به علاوه باید هزنیه حمل و نقل میوه های خشک شده را نیز در نظر داشته باشیم تا هزینه کمتر و سرعت بیشتری داشته باشد.
اگر ارسال میوه به مناطق دور و شهرهای دیگر انجام می شود، برای حمل و نقل باید حتما از تریلی های یخچال دار استفاده شود. همچنین نوع و جنس بسته بندی نادرست باعث خراب شدن و نامرغوب شدن میوه ها می شود.
اگر از حجم انبار خود اطلاع نداشته باشید به دردسر بزرگی خواهید افتاد. برای آماده سازی میوه خشک به تعداد خواسته ها توسط مشتری باید از حجم میوه موجود به صورت کامل اطلاع داشته باشید تا مشکلی پیش نیاید.
تمیز بودن محل کار، شستشوی اصولی میوه ها، از جمله مواردی است که بسیار مهم است. رعایت اصول بهداشتی باعث بالا رفتن کیفیت کار می شود. همچنین محل نگهداری میوه خشک باید تمیز باشد و دما به گونه ای باشد تا قارچ و باکتری کمتری پرورش پیدا کند. در محیط کارگاه باید هفته ای یکبار تمیز شود و مطعمن باشید که در محفظه میوه ها رطوبت نفوذ نکرده باشد.
به طور کلی داشتن میوه خشک با کیفیت به موارد بسیاری بستگی دارد که باید رعایت شود. از مشکلاتی که در تهیه میوه خشک با دستگاه به وجود می آید موارد زیر شامل می شود:
برش میوه ها به صورت یکسان یکی از عوامل اصلی است. اگر میوه ها به صورت یکسان انجام نشود بعد از مدتی، فاسد یا خراب می شود. علت آن این است که آب میان بافتی در برخی از برش ها به صورت کامل در دستگاه خشک نمی شود و به مرور زمان باعث خراب شدن میوه می شود. پس این موضوع بسیار مهم است که در حین برش حتما به صورت یکسان وبه طور نازک برش داده شود. با انجام این کار هم باعث می شود میوه خشک شده کیفیت خوبی داشته باشد و هم ظاهر زیبایی به میوه های خشک شده می دهد.
برای این که میوه ها به صورت یکسان و اصولی برش داده شود بهتر است از دستگاه اسلایسر میوه استفاده کنید. پس برای رفع یکی از مشکلات تولید میوه خشک که برش یکسان میوه است از دستگاه مخصوص استفاده می کنیم.
طعم بد میوه خشک و کوچک شدن بیش از اندازه برش میوه نیز یکی از مشکلات تولید میوه خشک است. بسیاری از افراد این مشکل را از دستگاه میوه خشک کن می دانند. اما تولید کننده های بسیاری در ایران به علت حاشیه سود بالا از قطعات کم کیفیت و غیر استاندارد در تولید محصول استفاده می کنند. ولی مهم ترین عامل کاهش کیفیت میوه خشک، توان پایین دستگاه است و این باعث می شود تا زمان زیادی در دستگاه میوه مانده و بعد از خروج از دستگاه کیفیت پایین باشد.
تغییر رنگ در میوه های خشک شده عوامل زیر می تواند باشد:
در برخی از دستگاه های میوه خشک کن، حرارت ایجاد شده به قدری بالاست که در حین خشک شدن میوه باعث ایجاد تغییر رنگ در میوه ها می شود. به همین دلیل برخی از تولید کنندگان میوه خشک از ترکیبات شیمیایی مضر گوگرد استفاده می کنند که متاسفانه برای سلامتی بسیار زیان آور است و استفاده از میوه های خشک دارای گوگرد به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
یکی دیگر از مشکلات تولید میوه خشک مصرف برق بالای دستگاه خشک کن میوه است. در مدل های صنعتی و نیمه صنعتی به دلیل استفاده از فن و دیگر قطعات مصرف برق نیز بالاتر است. غالبا هر چه دستگاه بزرگتر باشد میزان مصرف برق نیز بیش تر است. دستگاه های میوه خشک کن در دو مدل خانگی و صنعتی است که در مدل های تک فاز 10 آمپر برق و در دستگاه های سه فاز 7 آمپر برق مصرف می شود.
این نکته را فراموش نکنید که یکی از اصلی ترین موارد در افزایش برق به علت باز گذاشتن درب دستگاه است. باز بودن درب باعث می شود تا دستگاه از تمام قدرت خود برای خشک کردن میوه استفاده کند و به همین علت میزان مصرف برق نیز افزایش می یابد.
اگر از دستگاه میوه خشک کن برای تولید میوه خشک استفاده می کنید، فن های دستگاه که عمل خارج کردن رطوبت را به عهده دارند، عامل تولید سر و صدا هستند. در دستگاه های صنعتی و نیمه صنعتی این مورد بیشتر دیده می شود. پس در هنگام خرید دستگاه باید حتما به استاندارد بودن آن توجه داشت تا در هنگام کار سر و صدای اضافی تولید نشود.
در کارگاه های تولیدی یک سری موارد هستند که باعث می شود نتوانیم کسب و کار خود را ادامه دهیم و باعث ورشکستگی می شود که در زیر اشاره می شود:
استفاده ار مواد اولیه بدون کیفیت
استفاده از میوه بی کیفیت به علت این که مقرون به صرفه تر است باعث می شود که محصول تولید شده بی کیفیت باشد و فروش و سود کمتری حاصل شود. برای داشتن سود دهی بالا در بازار کار میوه خشک باید حتما به کیفیت بالا محصول توجه کامل شود.
اگر از دستگاه نامناسب و غیر استاندارد استفاده شود احتمال دور ریزی میوه بسیار بالاست. در نتیجه خروجی اندکی داشته و ضرر و زیانی بیشتر را متحمل خواهید شد. دستگاه های میوه خشک کن با کیفیت، میوه ها را به صورت یکنواخت، در زمان معین و مناسب خشک می کند.
اگر بازاریابی انجام شده غیر اصولی و ضعیف باشد و از افراد ماهر استفاده نشود میزان فروش بالایی نخواهید داشت. استفاده از افراد کاربلد در بازاریابی یکی از نکات مهم در فروش محصولات است.
برای تولید انواع میوه ها و سبزیجات، بر اساس بافت، نحوه شستشو و اسلایس میوه با هم متفاوت است و دماهای متغیر دارد. اگر خط تولید با میوه تناسب و هماهنگی نداشته باشد، کیفیت میوه خشک تولید شده افت کرده و دارای ضرر و زیان می شود. پس باید این نکته مهم را در نظر داشت که برای هر نوع میوه باید خط تولید خاص آن تهیه شود که نیازمند سرمایه بالایی است.
گرفتن مجوز ها و تاییدیه ها مورد نیاز برای شروع کار تولید میوه خشک بسیار زیاد است و نیاز به گذاشتن زمان بالا و همچنین داشتن تخصص در این زمینه است.
همانطور که می دانید شروع کار تمام فعالیت ها با چالش ها و مشکلات بسیاری روبرو است که با دانش کافی می توانید این مسیر را راحت تر طی کنید و توصیه می شود که از افراد و مجموعه های متخصص در این زمینه کمک بگیرید. از جمله مشکلات تولید میوه خشک تامین مواد اولیه با کیفیت، نگهداری میوه، خرید دستگاه های با کیفیت و رعایت کامل اصول بهداشتی است.
با مطالعه مقاله طرز تهیه چیپس آلو خانگی خواهیم آموخت که چگونه آلو را اسلایس و با ارائه راهنمای کامل 3 روش خشک کردن آلو، در خانه بتوانیم چیپس آلو تولید کنیم.
ادامهمحل نگهداری میوه خشک باید در مکانی خنک و عاری از رطوبت باشد. همچنین نباید در معرض مستقیم نور آفتاب قرار گیرد. بهترین مکان برای نگهداری در یخچال می باشد.
ادامهخواص جادویی خرمالو (Persimmon) باعث علاقه افراد زیادی به این میوه و حتی بصورت میوه خشک یا چیپس خرمالو شده که البته نباید از مضرات خرمالو نیز چشم پوشی کرد.
ادامه
0 نظر
نظر خود را بنویسید