آشنایی کامل با طرح توجیهی میوه خشک
طرح توجیهی میوه خشک، راهنمایی است که به سرمایه دار کمک می کند تا اطلاعات لازم و دقیق برای راه اندازی تولید میوه خشک داشته باشد.
جهت سهولت در امر پاسخگویی به شما بازدیدکنندگان گرامی، با راه اندازی پشتیبانی آنلاین، پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.
هرگونه سوال در خصوص محصولات، قیمت، خرید جزئی و عمده و... را در واتساپ از همکاران ما بپرسید.
طرح توجیهی میوه خشک، راهنمایی است که به سرمایه دار کمک می کند تا اطلاعات لازم و دقیق برای راه اندازی تولید میوه خشک داشته باشد.
طرح توجیهی میوه خشک، شامل اطلاعات مفید و دقیق برای راه اندازی کسب و کار تولید میوه خشک است. در این طرح به بررسی مراحل آغازین تا پایانی کار پرداخته است. بعد از بررسی ها و برآورد مالی، اطلاعات مالی شما را تکمیل می نماید. همچنین این طرح یک سند قانونی برای اخذ مجوز می باشد. قیمت میوه خشک به صورت نهایی با توجه به طرح توجیهی و برآورد هزینه های دقیق محاسبه می شود.
اگر قصد راه اندازی خط تولید میوه خشک را دارید و نگران ضررهای مالی و از بین رفتن سرمایه خود هستید، این طرح به شما کمک می کند. در طرح توجیهی میوه خشک تمامی اطلاعات، باید و نبایدهای پروژه را به شما ارائه می دهد. با کمک گرفتن از این اطلاعات، آینده روشنی برای کسب و کار خود می توانید رقم بزنید.
در گزارش طرح توجیهی میوه خشک اطلاعات دقیقی در مورد اخذ مجوز برای تولید خشکبار، انواع میوه خشک، طرز تهیه آن، قیمت میوه خشک، میزان سود از فروش، نحوه بسته بندی و غیره در اختیار گذاشته می شود.
در راه اندازی کار میوه خشک کنی، ابتدا باید یک طرح توجیهی میوه خشک بصورت بروز باشد و در شکل های خانگی، کارگاهی و حتی صنعتی نیاز به مجوزهایی دارد.
اگر کسب وکار به صورت خانگی باشد باید مجوز از سمت وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی صادر شود. مجوز بهداشت هم برای هر سه شکل خانگی، صنعتی و کارگاهی باید از سمت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شود. همچنین اگر کسب و کار به صورت کارگاهی باشد باید پروانه بهداشتی از صوی وزارت بهداشت صادر گردیده و در شکل صنعتی، پروانه بهداشتی صنعتی لازم است.
برآورد هزینه در تولید میوه خشک برای تولید کنندگان بسیار مهم است. از این رو در طرح توجیهی میوه خشک، ابتدا به بررسی و تحقیق هزینه های اولیه پرداخته می شود. به عنوان مثال برای تولید چیپس میوه نیاز به فضای بزرگی ندارد. یک اتاق 6 تا 12 متری برای نصب دستگاه ها کافی است. به این نکته توجه شود که هر کیلوگرم میوه خشک معمولا 10 کیلوگرم میوه تازه می دهد.
طبق محاسبات معمولا معادل 50 تا 60 درصد سود به تولید کننده تعلق می گیرد. حتی با انجام این کار با دستگاه های کم مصرف، قیمت مصرف انرژی نادیده گرفته می شود و می توان گفت طرح توجیهی میوه خشک، توجیه اقتصادی خوبی دارد اگر بتوان بازار هدف مناسب را پیدا کرد.
در طرح توجیهی به ارائه دانش فنی و تجهیزات مورد نیاز می پردازد. برای تولید میوه خشک مراحلی موجود است که از شستشو، هسته گیری، برش گرفته تا خشک کردن و بسته بندی محصول می باشد. از تجهیزاتی که برای تولید میوه خشک باید تهیه شود موارد زیر می باشد:
در کشور ما تولید انواع میوه ها انجام می شود. البته میوه هایی مانند آناناس، انبه، کشمش شاهانی، نارگیل، موز، توت فرنگی قیمت بالاتری در مقایسه به سایر میوه دارند. از دیگر میوه هایی که قیمت مناسب تری دارند می توان به آلو، آلبالو، کیوی، پرتغال، خرما و گلابی اشاره کرد.
بنابراین اگر امکان تهیه میوه هایی مانند آناناس و انبه که قیمت بالاتری دارند از مراکز اصلی تهیه کنید، سود بیشتری عاید شما خواهد شد.
بسته به نوع و درجه برگه ها و چیپس ها، در بسته های کوچک و بزرگ بسته بندی می شوند. بسته بندی می تواند در ظرف ها، کیسه های پلاستیکی، سلوفانی و یا در کارتن چوبی بسته بندی شود. در مرحله بسته بندی باید رعایت کامل بهداشت و حفاظت از نفوذ آفات انباری انجام شود. بسته بندی باید به نحوی باشد که هیچ گونه آلودگی در آن وجود نداشته باشد.
همچنین مورد دیگری که بسیار حائز اهمیت است تا رعایت شود مفاد استانداردهای انواع برگه است. بسته بندی این فرآورده ها در اشکال و اوزان مختلف به بازار ارائه می گردد. همچنین ماشین آلات طوری انتخاب می شوند تا بتوانند انواع بسته بندی های مختلف را تولید و رائه کنند. با این کار گستره مصرف کنندگان هم وسیع تر می شود.
یکی از مواد مهمی که در انبار کردن خشکبار باید رعایت شود خشک و خنک بودن انبار است. همچنین انبار باید غیر قابل نفوذ آفات باشد. انبار باید جایی باشد که مرطوب و نمناک نباشد. دیواره ها و کف انبار نیز باید بدون درز و همچنین پنجره ها با تور سیمی باید مجهزشده باشد تا آفات و حشرات به داخل را پیدا نکنند. انبار باید طبق استانداردهای شماره 55، 56، 57، 58 و 444 باشد. همچنین استاندارد شماره 1836 باید کامل رعایت شود.
صنایع تبدیلی بخش کشاورزی یکی از پر رونق ترین ها است. در کشور حدود 200 واحد صنعتی تولید و بسته بندی میوه خشک با ظرفیت 168 هزار تنی وجود دارد و پیش بینی می شود پیشرفت بالای 60 درصد خواهد داشت. طی محاسباتی که انجام شده بعد از سرمایه گذاری اولیه، ظرف سه سال بعد از به تولید رسیدن، برگشت سرمایه خواهید داشت.
با ورود به بازار میوه خشک اطلاعات سودمندی به دست می آورید که باعث می شود در راه اندازی کارگاه تولیدی میوه خشک موفق عمل کنید. از جمله فوائد آشنایی با بازار میوه خشک موارد زیر می باشد:
یکی از طرح های فوق العاده پرسود برای سرمایه گذاری، طرح توجیهی میوه خشک است. آشنایی با این طرح باعث می شود که برای سرمایه گذاری در شروع این کسب و کار کاملا سنجیده عمل کنید. این طرح به عنوان چراغ راه شماست و انجام اشتباهات در راه اندازی این کسب و کار را به حداقل می رساند. در این طرح هر آنچه که در رابطه با هزینه های کسب و کار باشد را برآورد می کند.
در مقاله طرز تهیه گلابی خشک با ارائه روش های خشک کردن گلابی طرز خشک کردن گلابی در خانه را به شما توضیح داده و با مطالعه آن چیپس گلابی را در منزل تولید کنید.
ادامهمیوه خشک پفکی یک خشکبار لذیذ و خوشمزه است که دارای بافتی نرم نسبت به میوه خشک است. همچنین تمام خواص میوه تازه را دارا می باشد.
ادامهفندق بعنوان یکی از اصلی ترین اجزای آجیل مخلوط دارای طعم شیرین روغنی است که بیشتر در کشورهای ترکیه، اسپانیا، ایتالیا و آمریکا کشت میشود و انواع مختلفی دارد.
ادامه
0 نظر
نظر خود را بنویسید