آشنایی با شرایط صادرات میوه خشک (قوانین و مقررات صادرات)
از جمله قوانین و شرایط صادرات میوه خشک می توان به کیفیت محصول، درج برچسب، اخذ گواهینامه اشاره کرد. همچنین برای صادرات باید یک سری استانداردها رعایت شود.
جهت سهولت در امر پاسخگویی به شما بازدیدکنندگان گرامی، با راه اندازی پشتیبانی آنلاین، پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.
هرگونه سوال در خصوص محصولات، قیمت، خرید جزئی و عمده و... را در واتساپ از همکاران ما بپرسید.
از جمله قوانین و شرایط صادرات میوه خشک می توان به کیفیت محصول، درج برچسب، اخذ گواهینامه اشاره کرد. همچنین برای صادرات باید یک سری استانداردها رعایت شود.
میوه خشک یکی از پرطرفدارترین محصولات در کشورهای مختلف است و به همین خاطر سود قابل توجهی برای صادر کننده ها به دنبال دارد. صادرات میوه خشک قوانین و قواعد خاص خود را دارد. از جمله شرایط صادرات میوه خشک، اخذ گواهینامه های مورد نیاز، رعایت استاندارهای لازم و کیفیت در بسته بندی محصول می باشد. این نکته حائز اهمیت است که قیمت میوه خشک صادراتی رابطه مستقیم با کیفیت محصول تولید شده دارد.
میوه هایی مانند آلبالو، نارگیل، موز، کیوی، پرتقال و قیسی را می توان به چیپس تبدیل کرد و قابلیت صادرات را دارد. در شرایط صادرات میوه خشک از روش ارگانیک و بدون افزودنی مواد شیمیایی استفاده می شود. از قوانین صادرات میوه خشک موارد زیر قابل اشاره می باشد.
اگر به دنبال مجوزهای لازم برای صادرات میوه خشک هستید باید محصول تولید شده از کیفیت بالایی برخوردار باشد. به همین دلیل بر روی نام محصول صادر شونده، حتما نام کامل کشور مبدا ذکر می شود. توصیه می شود. به علت قوانین سختگیرانه اروپا، حتما تا حد امکان با میزان مجاز آلاینده ها تطابق داشته باشد.
یکی از شرایط صادرات میوه خشک، درج برچسب های لازم است که در زیر مهم ترین برچسب ها اشاره می شود:
یکی از الزامات و شرایط صادرات میوه خشک، دریافت گواهی امنیت غذا می باشد. این گواهی ار رایج ترین گواهینامه ها در اتحادیه اروپا می باشد. البته باید برای صادرات خشکبار گواهی های مرتبط به محصولات ارگانیک و حفاظت محیط زیست نیز دریافت شود. این گواهی ها در سال های اخیر بسیار رواج پیدا کرده و به عنوان IFOAM شناخته می شود.
اگر استانداردهای لازم برای صادرات میوه خشک رعایت نشود حتما برای صادرات محصول مشکلاتی پیش خواهد آمد. پس لازم است با استاندرهای لازم آشنایی داشته باشید. از جمله استانداردهای صادرات میوه خشک موارد زیر می باشد:
این نکته در صادرات خشکبار بسیار حائز اهمیت است که بسته بندی محصولات باید شکیل و با کیفیت باشد. بسته مناسب باید مانع از ورود آلودگی هوا به داخل باشد و کیفیت، بو و طعم مواد غذایی حفظ شود.
یکی از پرچالش ترین شرایط میوه خشک صادراتی، بسته بندی آن است. بسیاری از خریداران خارجی در هنگام خرید محصول ابتدا به بسته بندی آن توجه می کنند. اگر بسته بندی شکیل و جذاب باشد حتما نظر خریداران را جلب خواهد کرد. این نکته لازم به ذکر است که استاندارد بودن بسته بندی و نحوه چینش میوه های خشک شده در درون بسته بندی، میزان رضایت خریداران را افزایش خواهد داد.
برای بسته بندی محصولات صادراتی، به ویژه میوه خشک یا همان چیپس میوه از دستگاه ها اتوماتیک و بدون دخالت انسان استفاده می شود. استفاده از این دستگاه ها باعث می شود محصولات را با کیفیت بالاتر و همچنین اشکال زیبا و جذابی بسته بندی شود. امروزه بسته بندی ها شکیل و جذاب در طرح های مختلف، نقش بسیار بالایی در فروش محصولات دارند. معمولا شرکتهای صادرات میوه خشک، محصولات خود را در قالب و جعبه های کادویی بسیار جذاب عرضه می کنند. از این رو این محصولات در فروشگاه های مختلف در سراسر دنیا به فروش می رسد.
در کشور ما افراد محدودی در زمینه تولید و صادرات میوه خشک فعالیت دارند. این موضوع به علت این است که میوه های هر فصل را در همان فصل می توان تهیه و خشک کرد و به فروش رساند. اگر به فکر خشک کردن میوه هایی خارج از فصل را دارید، باید هزینه هایی بیشتری را متحمل شوید. با وجود این مشکل به طبع افراد کمتری به این حرفه روی می آورند. علاوه بر این، نو پا بودن این نوع صادرات، نوسانات بازار ارز نیز از مشکلات بزرگ دیگر در این صنعت می باشد.
یکی از مشکلات دیگر صادرات میوه خشک، خطر آفت زدگی است. برای صادرات این محصول به خارج از کشور، لازم است از کانتینرهای دارای یخچال استفاده کرد. به علت این که میوه های خشک شده فاقد مواد افزودنی و نگه دارنده هستند، در صورت قرار گرفتن در گرما، ممکن است دچار مشکل شوند. امروزه برای تسهیل در صادرات این محصولات به صورت مستقیم از واسطه ها استفاده می شود.
از جمله شرایط لازم برای صادرات میوه خشک، اخذ گواهینامه های مورد نیاز و استاندارهای لازم در تولید محصول می باشد. کیفیت محصول و بسته بندی آن نیز تاثیر بسیار زیادی بر میزان صادرات آن خواهد داشت.
همانطور که می دانید شروع کار تمام فعالیت ها با چالش ها و مشکلات بسیاری روبرو است که با دانش کافی می توانید این مسیر را راحت تر طی کنید.
ادامهبا مطالعه مقاله طرز تهیه چیپس آلو خانگی خواهیم آموخت که چگونه آلو را اسلایس و با ارائه راهنمای کامل 3 روش خشک کردن آلو، در خانه بتوانیم چیپس آلو تولید کنیم.
ادامهآلو خشک از تنقلات محبوب است و طرفداران بسیاری دارد. روشهای مختلفی برای خشک کردن این میوه وجود دارد که با استفاده از نور خورشید، پنکه و یا فر انجام میگیرند.
ادامه
0 نظر
نظر خود را بنویسید